ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 17.02.2026 - 21:42:41
Сторінки:  1  

Як обрати якісну зимову чоловічу куртку?

АвторПовідомлення

Bruny

Книжковий хробак

Статистика:

Підкажіть, будь ласка, як обрати якісну зимову чоловічу куртку? На що звертати увагу, аби не мерзнути в сильні морози та при цьому не потіти, коли заходиш у приміщення? Чи є якісь конкретні бренди або матеріали, які ви можете порекомендувати з особистого досвіду?

Повідомлення # 1 22.03.24 - 08:12:42
RE: Як обрати якісну зимову чоловічу куртку?

Madam_Tokarchukfan_number_one

Книжковий хробак

Статистика:

Хочу поділитися своїм досвідом. Минулого року придбав куртку з мембранною тканиною та утеплювачем із синтетики. Перші тижні боявся, що буде холодно, але вона витримує морози до -20. При цьому легка, і я не відчуваю дискомфорту, коли заходжу в теплі приміщення. Дуже рекомендую.

Повідомлення # 2 22.03.24 - 08:18:24

severominsk

Книжковий хробак

Статистика:

У мене зимова куртка з натуральним пухом. Ношу вже третій сезон, і вона чудово тримає тепло навіть у сильний вітер. Проте є мінус: якщо потрапити під дощ або мокрий сніг, пух може намокнути і втратити свої властивості. Раджу брати з водовідштовхувальним покриттям, щоб уникнути таких проблем.

Повідомлення # 3 22.03.24 - 08:22:04

Звезда балета :)

Книжковий хробак

Статистика:

Можу сказати, що якісна зимова куртка це завжди компроміс між теплом, легкістю і практичністю. Кілька років тому я придбав парку з комбінованим утеплювачем: пух і синтетика. Вона тепла, легка, але головне — захищає від вітру і мокрого снігу завдяки спеціальному покриттю. Мене здивувало, наскільки важлива фурнітура: блискавка і кнопки надійно працюють навіть у сильний мороз. Також раджу звернути увагу на капюшон: мій із хутряною обробкою, тому навіть без шапки голова не мерзне. Однозначно рекомендую звертати увагу на такі деталі.

Повідомлення # 4 22.03.24 - 08:31:07
DLS SP 15S, Sony XS-LD125P5, MTX SLHT 4512A in box : Попередня темаНаступна тема: Фарби для виробничих приміщень
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники