ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.04.2026 - 16:15:35
Сторінки:  1  

Відмова визнавати проблему

АвторПовідомлення

Targa0

Книжковий хробак

Статистика:

Що робити, коли людина відмовляється визнавати проблему і не хоче лікуватися? Моя мати не вважає, що у неї є проблема, хоча вона п'є кожний день. Як мне до неї доставитися?

Повідомлення # 1 01.04.26 - 21:09:46
RE: Відмова визнавати проблему

Nike

Книжковий хробак

Статистика:

Це одна з найскладніших ситуацій. Людина повинна першою визнати проблему, ви не можете змусити неї це зробити. Але ви можете встановити межі для себе. Розповідайте їй про те, як її поведінка впливає на вас, без обвинувачень. Пропонуйте допомогу, але не наполягайте. Деякі люди змінюють свою думку тільки коли вони дістають дно, коли їм стає надто болісно продовжувати в тому ж дусі. Бо часто люди, які мають залежність, захищаються, тому що вони стидяться та побоюються осуджень.

Повідомлення # 2 01.04.26 - 21:35:50

СТО 911

Книжковий хробак

Статистика:

Моя ситуація була подібною. Я багато років намагався переконати свого батька, що у нього є проблема. Він це заперечував, сварився зі мною. Я був спустошений. Потім я зрозумів, що я не можу змінити його, я можу тільки змінити свою реакцію на його поведінку. Я почав ходити на групи для сім'ї залежних, де я навчився встановлювати межі та піклуватися про себе. На певному моменту батько дав собі раду, оскільки виявився у критичній ситуації зі здоров'ям. Тоді він нарешті визнав проблему. На https://nc-vibor.com.ua/ua/ есть программы для членов семьи, которые помогают разобраться в этой сложной ситуации. Зберігайте надію, але не забувайте про себе.

Повідомлення # 3 01.04.26 - 22:35:23
Фильм Молчание : Попередня темаНаступна тема: купить Запорная арматура
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники